Verhuizen

Huis verkopen zonder zorgen

Sta je op het punt om je huis te verkopen? Wij helpen je graag om je huis opgeruimd te krijgen, zodat het huis zo aantrekkelijk mogelijk is voor een goede en vlotte verkoop. Een opgeruimd huis oogt ruimer en dus aantrekkelijker voor potentiële kopers. Een opgeruimde garage, schuur, zolder of andere bergruimte is, zeker in deze tijd met een overvloed aan spullen, een belangrijk verkoopargument. Tegelijkertijd zijn dit ruimtes die bij veel mensen vaak volstaan met spullen die daar jarenlang verzameld zijn. Daarom is het van belang een grote opruiming te houden om deze ruimtes netjes op te leveren voor een goede verkoop van de woning.

Zodra we een afspraak hebben gemaakt om kennis te maken bespreken we samen wat de wens is. We maken een inschatting van de tijd die we nodig hebben om de betreffende ruimtes opgeruimd op te leveren. Alle spullen die wij opruimen voor de verkoop bergen we op in dozen. Spullen die niet meer gebruikt worden en ook niet mee verhuizen worden verkocht, gedoneerd of eventueel weggedaan (uiteraard in overleg).

Hulp bij verhuizing na overlijden

Afscheid nemen van naasten brengt veel verdriet met zich mee. Ook komen er veel praktische zaken om de hoek kijken die jouw aandacht vragen. Eén van deze zaken kan het uitruimen van een woning zijn. Het laatste wat je op zo’n moment wilt is je continu bezig houden met de zorgen die hierbij komen kijken, maar je hoeft dit niet alleen te doen! Het kan fijn zijn om deze zorg uit handen te geven aan ons, Pleun en Monique. We maken een afspraak om kennis te maken en bespreken wat de wensen zijn. Zo kan je natuurlijk aangeven welke spullen je wilt behouden of wil doneren en in welk tijdsbestek de woning leeggeruimd dient te zijn. Voor de spullen die niet bewaard worden, wordt een juiste plek gevonden (uiteraard alles in overleg).