Stylen

Styling van jouw woning

Wil je ruimtes in jouw woning optimaler en logischer indelen? Wil je jouw meubels graag een goede en logische plek en functie geven? Wij, van opgeruimd.nl, helpen je graag bij het stylen van jouw woning!

Duurzaam stylen

Wij zijn van mening dat een interieur meer is dan wat meubels die in een ruimte zijn geplaatst. Ons doel is om bij mensen in huis het gevoel te creëren dat een huis ook echt een thuis is voor alle bewoners. Of je nu alleen woont, met een partner of met een gezin, iedereen moet zich fijn voelen in de woning. Door onze ervaring weten wij als geen ander jouw bestaande meubels op een dusdanige manier te gebruiken, zodat met een minimale investering een zo maximaal mogelijk resultaat wordt bereikt. Samen maken we een plan, waarbij we de ruimte optimaal en logisch benutten. De ruimtes worden geheel naar wens aangepast met oog voor onder andere kleur, materiaal en lichtinval.

Styling voor verkoop

Ook helpen wij met opruimen en stylen van de woning voor verkoop. Door de juiste verkoopstyling zorgen wij ervoor dat jouw woning zich onderscheidt van andere te koop staande woningen. Een belangrijk verkooppunt is woonoppervlakte. Ook wanneer je woning niet zo groot is, is het met styling mogelijk om de woning groter en ruimtelijker te laten ogen. Dit bewerkstelligen wij bijvoorbeeld door een juiste indeling van de bestaande meubels en door eventuele overbodige meubels en accessoires weg te halen om zo zoveel mogelijk ruimte te creëren.