Organizen

Wil je graag rust terugvinden in huis en ben je klaar met zoeken naar spullen, omdat je niet meer weet waar je ze hebt gelaten? Dan ben je bij opgeruimd.nl aan het juiste adres! Wij, Pleun en Monique, kunnen als geen ander jouw huis organizen! Wij helpen jou bij het maken van keuzes. Zo bepalen we samen welke spullen je behoudt, verkoopt en eventueel weggeeft/doneert. Hierbij kijken we onder andere naar de ruimtes die georganiseerd moeten worden en naar jouw wensen en ideeën. We sorteren jouw spullen op categorie en kleur, bergen het goed op door het een (nieuwe) vaste plek te geven en kijken desgewenst naar items om de spullen mooi in op te kunnen bergen.

Een georganiseerd huis is niet voor iedereen hetzelfde. Wat de één georganiseerd vindt, vindt de ander rommelig. Waar het ons om gaat is dat jij je fijn voelt in je eigen huis en dat jouw leefruimte daarop aansluit. Samen gaan we aan de slag, waarbij we ervoor zorgen dat jouw huis georganized wordt en blijft op de manier die bij jou past!

Uiteraard kan je ons eenmalig inschakelen als coach bij het organizen, maar wij zijn flexibel. Vind je het fijn om vaste afspraken te maken over het organizen van je huis, zodat je daar niet meer over na hoeft te denken? Dat kan! Zo kunnen wij bijvoorbeeld iedere maand, ieder kwartaal of jaarlijks komen. Alles is bespreekbaar!